Oszczędnie, ale nie chłodno ?

dodano: 15.03.2016r.


Otwarcie przestrzeni

Pierwotnie apartament składał się z trzech, niezbyt fortunnie rozmieszczonych, pomieszczeń. Pierwszą wspólną decyzją właścicielki mieszkania i pracowni architektonicznej było zatem otwarcie przestrzeni.  Strefę wejściową połączono bezpośrednio z salonem, a lustra w szafach, usytuowanych w holu, pozwoliły na optyczne powiększenie przestrzeni. Rozwiązano również problem drzwi łazienkowych otwieranych w stronę holu. Aby zyskać więcej miejsca i usprawnić komunikację zostały one umieszczone w kasecie. 

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!

https://nissan-ask.com.ua/

магнитный винил

medicaments-24.net