Wnętrze lodziarni Snow Picnic

dodano: 03.09.2014r.
Tweetnij


Torafu Architects

Zaprojektowane przez pracownię Torafu Architects wnętrza, to przestrzeń lodziarni w jednym z centrów handlowych w Tokio. Klienci mogą na żywo obserwować proces powstawania lodów – każde zamówienie to prawdziwy show połączenia ciekłego azotu z  koncentratem.

Komentarze

Ilość komentarzy: 3

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz
piotr 2014-09-03 10:23:58

huhuhuhuhu

piotr 2014-09-04 10:26:21

szaszasza

Keyaan 2016-07-20 02:43:44

Purtroppo mi dice che nella nazione in cui risiedo (Germania) non è fruibile. Non so se rallegrarmi per i giovani tedeschi che perdono un;ic9&o3cas#one per insultare la bandiera o rammaricarmi per dovermelo perdere.

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!

steroid-pharm.com

nissan-ask.com.ua

https://nissan-ask.com.ua/