Żółty w rozmiarze XXL

dodano: 25.10.2011r.


Projektując renowację starego mieszkania, portugalscy architekci Pedro Varela i Renata Pinho zorganizowali przestrzeń na nowo wprowadzając do niej intensywnie żółtą strukturę – specyficzną  meblościankę, która prowadzi od jednego pomieszczenia do drugiego.Autorzy projektu musieli połączyć kilka aspektów – nową podłogę, przearanżowanie kuchni połączonej z pralnią i stworzenie dodatkowej przestrzeni magazynowej. Od nowa zaprojektowali także łazienki i sypialnię gospodarzy.

Komentarze

Ilość komentarzy: 2

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz
Bono 2011-11-16 13:20:13

Wow I must cnofses you make some very trenchant points.

EunHa 2012-11-03 02:09:48

Nie mam nic do kogo więc mnie to pospolicie rybka, ale rzaowliło mnie słow gf3rf3 :D A właściwie pisownia :D

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!

np.com.ua

https://artma.net.ua

http://kokun.net