Wnętrza nowej siedziby SoundCloud w Berlinie

dodano: 05.07.2014r.
Tweetnij


KINZO

Nowa siedziba międzynarodowej platformy muzycznej SoundCloud zajmuje ponad 4 tys. m² zabytkowego budynku dawnej warzelni, w pobliżu Muru Berlińskiego. Kompleks został zaprojektowany jako inkubator dla rozwijających się młodych marek i firm. Wnętrza biura, które nawiązuje do identyfikacji firmy, zaprojektowane zostały przez pracownię projektową KINZO.

 

Komentarze

Ilość komentarzy: 0

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!

Если вы хотите http://www.fashioncarpet.com.ua/.
www.topobzor.info/rejting-luchshih-kitajskih-smartfonov-do-150-v-2017-godu/

baden-medservice.ru/lechenie-gastrojenterologii-v-germanii/lechenie-jazvennogo-kolita-v-germanii/