Sklep marki Aesop w Londynie

dodano: 05.07.2014r.
Tweetnij


Minimalizm

Ze względu na to, że otoczenie sklepu jest dosyć głośne i chaotyczne, projektanci chcieli stworzyć przestrzeń, w której stworzą kontrastową oazę spokoju. Ciekawym elementem są umieszczone na wejściu betonowe panele, w których znalazły się dopasowane do nich podajniki z próbkami kosmetyków. 

Komentarze

Ilość komentarzy: 3

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz
Wilhelmina 2014-08-18 04:57:55

That hits the target pelceftry. Thanks!

Nicolas 2014-08-20 23:20:24

Ahh. I'm glad you told me that because I saw the tent, guetss and security and wondered what was going on. I would have taken a snap of it but I left the camera at home yesterday. Nothing too exciting though!I think these pictures were the day before, Thursday.

Philly 2014-08-22 22:21:13

Boy that relaly helps me the heck out. http://ntrkqjyecf.com [url=http://nrwmaaoorjy.com]nrwmaaoorjy[/url] [link=http://jbppfgw.com]jbppfgw[/link]

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!