Projekt wnętrza biurowego - więcej światła

dodano: 09.01.2013r.
Tweetnij


Więcej światła

Bularnia to szczery, funkcjonalny projekt biura na parterze budynku przemysłowego na obrzeżach Krakowa. Najważniejszym postulatem projektowym było wprowadzenie światła dziennego do ciemnego i przytłaczającego wnętrza. Ten zabieg określił nowe proporcje pomieszczeń i sprawił, że wąska i niska przestrzeń optycznie się powiększyła.

Komentarze

Ilość komentarzy: 3

Dodaj zdjęcia do galeriiDodaj nowy komentarz
Jaqueline 2013-01-19 08:06:02

Hey, du hattest recht, dein Hintergrund sieht echt ziclmieh gut aus. (Wo hast das Bild den her?). Irgendwann wird mein Blog auch nochmal aufgewertet!

Ja 2013-02-17 10:03:32

Przepraszam, linkowalem chyba w złym miejscu, a warto tu wrzucic artykuł publikowany u nas http://hrstandard.pl/2013/02/07/aranzacja-biura-a-kultura-firmy-cz-i-adweb-czyli-u-siebie/

WinstonLox 2017-02-05 07:49:38

thanks benefit of this colossal edifying website, finance up the momentous undertaking check out this [url=http://onlinecasinos-x.com]casino online[/url] offers

Newsletter

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do newslettera sztuka-wnętrza.pl!

https://farm-pump-ua.com

找一个代理